Web Analytics Made Easy - Statcounter

میلیون‌ها مسلمان در سراسر جهان شروع ماه رمضان و روزه‌داری را گرامی داشتند و عبادت کردند.

به گزارش عصرایران، مسلمانان جهان دومین ماه رمضان خود را در دوران شیوع کرونا و با وجود محدودیت‌های کووید-19 برگزار می‌کنند.

در این تصاویر جشن و گرامی داشت مسلمانان جهان برای شروع ماه رمضان یا عبادت آنها در اولین روز این ماه را می‌بینید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یک مسلمان در حال رصد هلال روز اول ماه رمضان در "پالم‌بانگ" پایتخت استان سوماترای جنوبی در اندونزی/ عکس: SHUTTERSTOCK

رمضان نهمین ماه از تقویم قمری اسلامی است.

 

مردان مسلمان فاصله اجتماعی در نماز ماه رمضان را در استان "جاوه مرکزی" اندونزی حفظ کرده‌اند/ عکس: آنتارو فوتو- رویترز

 

زنان ماسکدار مسلمان در اولین روز ماه رمضان در "کوالالامپور" مالزی نماز می‌خوانند/ عکس: REUTERS

 

چند نفر در حال نصب فانوس بزرگ در شهر "غزه". این فانوس یکی از نمادهای شروع رمضان است و استفاده از آن بیش از 800 سال در این شهر قدمت دارد/ عکس: SHUTTERSTOCK

 

کارگران در حال نصب فانوس‌های سنتی مخصوص رمضان در شهر نجف عراق/ عکس: REUTERS

 

مردان مسلمان در حال رصد هلال اول ماه رمضان با دوربین‌های قوی در شهر نجف عراق/ عکس: REUTERS

 

یک کارشناس نجوم فلسطینی با تلسکوپ در حال رصد هلال اول ماه رمضان در شهر "الخلیل- حبرون" سرزمین‌های اشغالی کرانه باختری رود اردن/ عکس: رویترز

 

اندونزیایی‌ها در آئین سنتی "پادوسان" در ساحل "جوگجاکارتا" (Yogyakarta) به آب می‌زند. "پادوسان" پیش از ماه رمضان و به منظور پاک و خالص شدن برای رمضان انجام می‌گیرد/ عکس: GETTY IMAGES

برخی از سنت‌های آئینی جوامع مسلمانان جهان برای شروع ماه رمضان به دلیل شیوع ویروس کرونا محدود یا لغو شده است. برخی از مسلمانان نیز تلاش دارند با حفظ فاصله اجتماعی یا زدن ماسک مراسم نماز و دعا را برگزار کنند.

 

حفظ فاصله اجتماعی مردان مسلمان در مسجدی در استان "جاوه غربی" اندونزی در آستانه ماه رمضان/ عکس: Antara Foto- رویترز

 

نماز با حفظ فاصله اجتماعی در آستانه ماه رمضان در استان "کالیمانتان مرکزی" اندونزی/ عکس: Antara Foto via REUTERS

 

زنان با ماسک در حال خواندن نماز روز اول رمضان در مسجد "استقلال" جاکاتارتا در اندونزی/ عکس: رویترز

 

یک نفر در "پیشاور" پاکستان و برای اولین روز ماه رمضان مسجد را برای مهار ویروس کرونا ضد عفونی می‌کند/ عکس: REUTERS

بی بی سی در این باره نوشت: در بسیاری از کشورهای جهان محدودیت‌هایی مانند استفاده از ماسک در حین عبادت ماه رمضان وضع شده است اما مسلمانان بریتانیا به دلیل کاهش محدودیت‌های کرونایی می‌توانند در قالب اجتماعات 6 نفره در فضای آزاد و دور هم افطار کنند. 

مقامات امارات متحده عربی در توییتی از روزه‌داران خواستند تا از اجتماعات عصرگاهی، افطارهای خانوادگی و دوستانه و توزیع و تبادل مواد غذایی بین خانه و خانواده‌ها خودداری کنند.

 

گروهی از مسلمانان در حال نماز و عبادت عصرگاهی در ماه رمضان در مسجد  "الازهر" در شهر قاهره مصر/ عکس: رویترز

 

مردم در حال خوردن افطار در محوطه مسجد "سلطان احمد" معروف به مسجد آبی در استانبول ترکیه/ عکس: رویترز

 

دو نوجوان در حال حفظ کردن آیات قرآن در روز اول رمضان در مسجد " Banda Aceh" اندونزی/ عکس: EPA

 در بنگلادش و همزمان با آغاز ماه رمضان، دولت محدودیت‌های شدید کرونایی را به مدت یک هفته اجرایی می‌کند. این محدودیت‌ها از 14 آوریل (25 فروردین) آغاز می‌شوند.  به همین دلیل بسیاری از مردم برای خرید مواد غذایی لازم در ماه رمضان به بازارهای میوه و سبزیجات رفته‌اند. 

مردم یک روز قبل از شروع تعطیلات یک هفته‌ای کرونایی و برای آمادگی در ماه رمضان به بازار سبزیجات شهر "باریسال" بنگلادش هجوم آوردند/ عکس:  COPYRIGHTSHUTTERSTOCK

 

 بسیاری از جشن خیابانی شروع رمضان در شهر شمالی موصل عراق لذت می‌برند/ عکس: GETTY IMAGES

 

گروهی از مسلمانان در انتظار شنیدن اخبار یا دیدن هلال اول ماه رمضان در "کیپ تاون" آفریقای جنوبی دور هم جمع شده‌اند/ عکس: رویترز

 

کودکان شهر موصل در برابر دیوارنگاره‌ها و هنرهای خیابانی ژست گرفته و در جشن خیابانی گرامیداشت شروع رمضان شرکت کرده‌اند/ عکس: رویترز

 

مردم در حال عبادت در مسجد " Banda Aceh" در استان "آچه" اندونزی/ عکس: رویترز

 

حفظ فاصله اجتماعی مسلمانان در نماز در مسجد "سلطان" سنگاپور/ عکس: رویترز

 

یک مرد در حال حمل شیرینی‌‌های محبوب ماه رمضان در شهر دمشق سوریه/ عکس: رویترز

 

زنان در حال سلفی گرفتن با نقش هلال ماه رمضان روی دیوار شهر نجف عراق/ عکس: رویترز

بیشتر بخوانید: تبریک روحانی به سران کشورهای اسلامی بمناسبت حلول ماه رمضان فتاوای جدید آیت الله سیستانی درباره روزه‌ ماه رمضان با شیوع کرونا برخی کشورها سه شنبه را اول ماه رمضان اعلام کردند لینک کوتاه: asriran.com/003Gih

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: حفظ فاصله اجتماعی اول ماه رمضان رمضان در شهر ماه رمضان محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۴۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، میثم عرب‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در نشست خبری برگزاری هشتمین همایش ملی فرش ایران که به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه می‌تواند نقش اساسی در جهش تولید ایفا کند. دانشگاه آزاد اسلامی کاشان ازلحاظ ورودی در سال جاری با ۳۰ درصد رشد پذیریش دانشجو، مواجه بوده که نسبت به سال‌های اخیر بی‌سابقه است.

وی افزود: اکنون شرایط خوبی در دانشگاه وجود دارد زمانی ۲هزار ۷۰۰ دانشجو در دانشگاه داشتیم اکنون به ۵ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده یعنی در چهار سال تعداد دانشجو به دو برابر شده است. تعداد دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در دانشگاه در سال‌های قبل، ۸۰۰ بوده که اکنون این آمار به هزار و ۷۰۰ نفر رسیده و دانش‌آموزان این مدارس می‌توانند از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی کاشان که برای دانشجویان است، برای ارتقای سطح آموزش خود بهره‌گیری کنند. نزدیک به ۸۰۰ معلم، استاد هیئت علمی، حق و تدریس و کارمند در دانشگاه، فعال هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در پاسخ به این سؤال که علت این رشد ۳۰ درصدی دانشجوی دانشگاه، چیست؟ گفت: در این سال‌ها سعی کردیم استادان متخصص و قوی را شناسایی و به دانشگاه دعوت کنیم. برای انتخاب استادان نگاه صرفاً علمی و تخصصی است نگاه تیمی، گروهی، اصلاً جایگاه ندارد.

عرب‌زاده درباره با بیان مشکلات اخیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: اکنون این واحد دانشگاهی با بازنشستگی گروهی استادان مواجه بوده؛ البته استادان جوان و نخبه در دانشگاه مشغول به تدریس هستند؛ اما زمان می‌برد تا به مانند استادان گذشته باتجربه باشند.

وی جذب برخی استادان متخصص به عرصه صنعت را چالش علمی دانست و بیان کرد: به علت شرایط سخت اقتصادی این استادان زودتر جذب صنعت می‌شوند تا به تربیت نیرو‌های متخصص جوان بپردازند و شرایط اقتصادی جامعه در این امر دخیل است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با اشاره به برخی از دانشگاه‌ها که هنوز زیرساخت کافی ندارند، تأکید کرد: دانشجو باید در محیط دانشگاه متخصص و عالم شود؛ اما در برخی دانشگاه‌ها حتی زیرساخت‌های دانشگاهی هم مهیا نیست؛ اما با تبلیغات دانشجو، جذب می‌کنند. رشد قارچ گونه دانشگاه، نیاز امروز جامعهٔ علمی نیست؛ بلکه تخصص گرایی، تربیت افراد و نیروی جوان علمی نیاز کشور است. اینکه صرفاً بخواهیم فقط مدرک بگیریم کافی نیست و باعث می‌شود فاصله و یا شکاف عمیق بین دانشگاه و جامعه کار ایجاد شود؛ زیر متخصص تربیت نکرده‌ایم.

وی، دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به‌عنوان شانزدهمین دانشگاه آزاد اسلامی کشور و نخستین دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، دانست و گفت: این دانشگاه دارای سرای فرش ماشینی و سه مرکز تحقیقات و فناوری، شتاب‌دهنده و آزمایشگاه طراحی فرش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • الزام سامان دادن یک نظام فراگیر اسلامی برای کنار زدن نظام سلطه
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • رسانه‌های جهان اسلام باید به خوبی خروش عواطف انسانی در حمایت از مردم غزه را به تصویر بکشند
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو
  • مکتب امام صادق(ع) مروج ارزش‌های انسانی و اسلامی است
  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • فیلم‌های تبلیغاتی در هند احساسات ضد اسلامی را تقویت می‌کند